Thursday, August 30, 2012

Orguhobi

 Yayınlayan: meryem 13 Ağustos 2012 -11:26. Kategori: Cilt bakımı Güzellik  




Kına ile saç nasıl boyanır

Kınayüzyıllardır kadınların saçlarını boyamak için kullandığı yöntemnlerin başında gelir.Kına saçlarınızı evde doğal olarak kendiniz boyayabilirsiniz.Kına doğal bir ürün olduğu ve zararlı kimyasalları içermediği için saçlarınıza zarar vermez,tam aksine saçlarınıza bakım yapar.

Kına ile saçlarınızı diğer saç ...



 Yayınlayan: meryem 13 Ağustos 2012 -04:08. Kategori: Moda  




Kate Middleton

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları açılışına olimpiyat ruhuna yakışan bir kombinasyonla katılan Düşes çok şık ve hoş görünüyor.

Kate Middleton, Londra Olimpiyatları'nın açılışında resmi Olimpiyat tişörtünü, Zara Satin skinny pantolon ve Stuart Weitman Corkswoon dolgu topuk ayakkabılar ile tamamladı.

Zara Satin ...



 Yayınlayan: meryem 12 Ağustos 2012 -19:54. Kategori: Moda  




Uzun kollu dantel elbiseler

Dantelin zerafeti ve modası asla geçmediği için ,sezonda da dantel elbiseler yerini koruyor.Özellikle havalar serinlemeye başlarken uzun kollu dantel elbiseler ile sizlerde çok şık olabilirsiniz.

Dantel elbiselerinizi babetlerle kombinleyip daha romantik bir hava oluşturabilirsiniz.Ya da  çizmelerle giyerek ...



 Yayınlayan: meryem 12 Ağustos 2012 -19:37. Kategori: Moda  




Bona Vita bayan takım modelleri

Ceketle giyilen etek ceket takımlardan ya da elbise ceket takımlardan vazgeçemiyen bayanlar için bu durum aslında aynı zamanda avantaj sağlar.bazen bir yemek davetinde bazen bir organizasyonda böyle bir takımı giyebiliriz.Değişik modellerde bayan takımlar ile silerde ...



 Yayınlayan: meryem 12 Ağustos 2012 -13:33. Kategori: Ev dekorasyon  




abiye yatak örtüsü

Özellikle yeni evlenecek olanların çeyizleri için tercih ettikleri abiye yatak ötrüleri bir abiye elbise gibi pek çok detayı olan yatak örtüleri arasında yer alıyor.Sadece çeyiz için değil yatak odası dekorasyonunda farklı bir hava oluşturmak isteyenlerinde rahatlıkla tercih ...



 Yayınlayan: meryem 11 Ağustos 2012 -19:55. Kategori: Moda  




Turkuaz bileklik modelleri

Bayanların aksesuarları değişik kıyafetleri için değişik alternatif oluşturan modelleri ile her zaman yerini korurlar.Özellikle bazı bayanların bileklik tutkusu vazgeçilmez olabilir.

Turkuaz markası birbirinden değişik modellerde ,değişik taşlarla şık takıları anti alerjik malzemelerle üretiyorlar.Renkli taşlar,şık ve zarif modeller ile ...

No comments:

Post a Comment