Friday, August 24, 2012

Saç aksesuarları




Hayallerinizdeki düğün için beklediğiniz gelinliği aldınız, ayakkabılarınızı seçtiniz saçlarınız çok güzel bir şekilde yaptırdınız. Gelin başınız için tek eksik saç aksesuarlarınız kaldı. Birçok gelinlik için aksesuar mükemmel bir parçasıdır.






Sizi tamamlayan saç aksesuarları hayallerinizdeki düğünü yaşatır.  Düğün için saçlarınızı tepeden toplatmış iseniz saçlarınıza yerleştirilen bir bant ile topuzunuza farklı bir görünüm vermiş olursunuz.






Eğer saçlarınız kısa ise renkli taşlarla süslenmiş olan tarak iyi bir fikir olacaktır. Eğer duvağınızın parlamasını istiyorsanız pırıltılı bir taş ile duvağınızı tutturabilirsiniz. Saçlarınız uzun ise bukle yaptırabilirsiniz.






Buklelerinizin arasından görünecek süslü bir taç takabilirsiniz.  Süslü bir taç ile farklılıklar yaratabilirsiniz. En az yıldız kadar çekici olabilirsiniz. Eğer saçlarınızın hepsini toplamak istemiyorsanız dağınık topuz yaptırarak aralarına inci taşlar ile süsleme yapabilirsiniz.






Gelinlik, saç ya da düğün aksesuarlarınızı seçerken dikkatli olun. Aldığınız aksesuarların çok gösterişli olmasına gerek duymayın. Kristal aksesuarlar tek başlarına çok şık durmaktadırlar. İnciler ise sizi çok zarif göstereceklerdir, bütün gelinlik modellerine zarafet katarlar.






Gelinlik üzerine yapılan taşlar dikkat çekecek bit etki bırakır. Hanım hanımcık görünmek istiyorsanız çiçekler ile tasarlanmış bir gelinlik modelleri tercih edebilirsiniz.






Gelin saçları için kullanacağınız bütün saç aksesuarlarının sizi sıkmayacak şekilde kendinizi rahat hissedebileceğiniz şeklide tercih edip takmalısınız. Başınızı sıkan bir taç ya da aksesuarlar sizin başınızı bütün gece ağrıtabilir.






Ya da saçlarınıza düzgün oturtmalısınız siz oynarken başınızdan düşmemesi için dikkat etmelisiniz. Aksesuarların taçların sizin başınızda nasıl duracağını önceden prova yaparlar karar verin.






Saçlarınıza takacağınız o tokalar taçlar gelinliğinize gerçek bir pırıltı katacaktır. Saçlarınıza takacağınız aksesuarlar illa ön tarafa takmanıza gerek kalmayacaktır.






 Saçlarınızın ardasına takarak güzel bir görünüm saylayabilirsiniz. Düğününüzde duvak takmanıza gerek kalmayacaktır bu aksesuarları takınca.

Gelen Arama terimleri:

No comments:

Post a Comment