Thursday, August 30, 2012

Orguhobi

 Yayınlayan: meryem 13 Ağustos 2012 -11:26. Kategori: Cilt bakımı Güzellik  




Kına ile saç nasıl boyanır

Kınayüzyıllardır kadınların saçlarını boyamak için kullandığı yöntemnlerin başında gelir.Kına saçlarınızı evde doğal olarak kendiniz boyayabilirsiniz.Kına doğal bir ürün olduğu ve zararlı kimyasalları içermediği için saçlarınıza zarar vermez,tam aksine saçlarınıza bakım yapar.

Kına ile saçlarınızı diğer saç ...



 Yayınlayan: meryem 13 Ağustos 2012 -04:08. Kategori: Moda  




Kate Middleton

Londra 2012 Yaz Olimpiyatları açılışına olimpiyat ruhuna yakışan bir kombinasyonla katılan Düşes çok şık ve hoş görünüyor.

Kate Middleton, Londra Olimpiyatları'nın açılışında resmi Olimpiyat tişörtünü, Zara Satin skinny pantolon ve Stuart Weitman Corkswoon dolgu topuk ayakkabılar ile tamamladı.

Zara Satin ...



 Yayınlayan: meryem 12 Ağustos 2012 -19:54. Kategori: Moda  




Uzun kollu dantel elbiseler

Dantelin zerafeti ve modası asla geçmediği için ,sezonda da dantel elbiseler yerini koruyor.Özellikle havalar serinlemeye başlarken uzun kollu dantel elbiseler ile sizlerde çok şık olabilirsiniz.

Dantel elbiselerinizi babetlerle kombinleyip daha romantik bir hava oluşturabilirsiniz.Ya da  çizmelerle giyerek ...



 Yayınlayan: meryem 12 Ağustos 2012 -19:37. Kategori: Moda  




Bona Vita bayan takım modelleri

Ceketle giyilen etek ceket takımlardan ya da elbise ceket takımlardan vazgeçemiyen bayanlar için bu durum aslında aynı zamanda avantaj sağlar.bazen bir yemek davetinde bazen bir organizasyonda böyle bir takımı giyebiliriz.Değişik modellerde bayan takımlar ile silerde ...



 Yayınlayan: meryem 12 Ağustos 2012 -13:33. Kategori: Ev dekorasyon  




abiye yatak örtüsü

Özellikle yeni evlenecek olanların çeyizleri için tercih ettikleri abiye yatak ötrüleri bir abiye elbise gibi pek çok detayı olan yatak örtüleri arasında yer alıyor.Sadece çeyiz için değil yatak odası dekorasyonunda farklı bir hava oluşturmak isteyenlerinde rahatlıkla tercih ...



 Yayınlayan: meryem 11 Ağustos 2012 -19:55. Kategori: Moda  




Turkuaz bileklik modelleri

Bayanların aksesuarları değişik kıyafetleri için değişik alternatif oluşturan modelleri ile her zaman yerini korurlar.Özellikle bazı bayanların bileklik tutkusu vazgeçilmez olabilir.

Turkuaz markası birbirinden değişik modellerde ,değişik taşlarla şık takıları anti alerjik malzemelerle üretiyorlar.Renkli taşlar,şık ve zarif modeller ile ...

Tuesday, August 28, 2012

Deniz Kızı Abiye Elbiseler
















Sizlerde özel günlerinizde farklı bir şıklık yakalamak istiyorsanız deniz kızı abiye elbiseleri tercih edebilirsiniz.Değişik modelleri bulunan diğer adıyla balık etek abiyeler değişik zamanlarda ve mekanlarda kullanabileceğiniz abiye elbiselerdendir.Pek çok ünlününde tercih ettiği deniz kızı abiye elbiseler ile zerafetinizi ve şıklığınızı arttıracaksınız.












































Sunday, August 26, 2012

Bebek Abiye Elbise Modelleri 2012





Kız bebeklerimizin düğün,nişan ya da özel günlerimizde süslü püslü elbiselerden giyinmesi bizleri mutlu eder.Bebeklerimizin güzel ve şirin görünmesinden hoşlanırız.Bunun farkında olan moda tasarımcıları farklı modellerde bebek abiyelerine imza atmayı ihmal etmiyorlar.Değişik modellerde birbirinden değişik ve şık bebek abiye elbiseleri sizlerle paylaşıyorum.

















1108.6047 (U. Bissbort et al.)




Effective multi-body induced tunneling and interactions in the

Bose-Hubbard model of the lowest dressed band of an optical lattice    [PDF]

U. Bissbort, F. Deuretzbacher, W. Hofstetter




We construct the effective lowest-band Bose-Hubbard model incorporating interaction-induced on-site correlations. The model is based on ladder operators for local correlated states, which deviate from the usual Wannier creation and annihilation, allowing for a systematic construction of the most appropriate single-band low-energy description in the form of the extended Bose-Hubbard model. A formulation of this model in terms of ladder operators not only naturally contains the previously found effective multibody interactions, but also contains multibody-induced single-particle tunneling, pair tunneling, and nearest-neighbor interaction processes of higher orders. An alternative description of the same model can be formulated in terms of occupation-dependent Bose-Hubbard parameters. These multiparticle effects can be enhanced using Feshbach resonances, leading to corrections which are well within experimental reach and of signi?cance to the phase diagram of ultracold bosonic atoms in an optical lattice. We analyze the energy-reduction mechanism of interacting atoms on a local lattice site and show that this cannot be explained only by a spatial broadening of Wannier orbitals on a single-particle level, which neglects correlations.

View original: http://arxiv.org/abs/1108.6047

Saturday, August 25, 2012

Lüks Gelinlik 10LX 09

Lüks Gelinlik 10LX 09

*** GÜNÜN  GELİNLİĞİ ***

2012 Model bu gelinlik bugüne özel 3.000 TL den 2.100 TL ye İndirilmiştir.

Bu fırsatı kaçırmamak için sitemizden(http://www.gelinlik-dunyasi.com)

yada telefonla (0 216 377 18 28) sipariş verebilirsiniz.

TÜM SİPARİŞLERİNİZDE KARGO ÜCRETSİZ

2012 yılı boyunca gelinliğini www.gelinlik-dunyasi.com dan alan herkese abiyelerde % 30 indirim.

Sadece abiye alan herkese ise % 20 indirim...

http://www.gelinlik-dunyasi.com/

http://www.facebook.com/gelinlikdunyasicom











Tarifi Yok

   Merhaba.

   Yazamamamın sebebi yazacak bir şeyim olmamasından değil. Aksine yazacak o kadar çok şeyim var ki. Çektiğim acının tarifi, haddi hesabı yok. Ölüyorum sanki. Ama şu an içimden geçen her kelimeyi buraya aktarsam korkarsınız :) Psikolog muamelesi yapmak istemem kimseye burada ama durum bu. Dün konuşma ve ikna etme çabalarımdan sonra bütün gece ağladım. Bütün koca gece. Uyumadım, bütün sabah ağladım. Arada kendimi durdurup 1 kere odadan çıktım, bi tanecik börek yedim ölmemek için. Sonra ağlamaya devam ettim. Hala da ediyorum. Bu yazıyı yazarken istemesem de o kadar çok yaş akıyor ki gözümden, bütün yüzüm ve tişörtümün üstü ıslak. Kimsenin odaya gelmemesi büyük şans, umarım gelmemeye de devam ederler. Ekranı göremeyip yılların getirdiği alışkanlıkla yazıyorum aslında, arada görebilince yanlışları düzeltiyorum.

   Her şeyimi kaybetmiş gibiyim. Sizin hiç yaşamak ve bu acıyı daha fazla çekmek istemediğiniz oldu mu? O kadar derin,o kadar büyük ki acım çoğu insana saçma gelecektir eminim. Alt tarafı aşk acısı derler belki de. Evet ben de daha önce aşk acısı çektim ama hiçbiri bunun yanına bile yaklaşamazdı. Bu,bu tarifi olmayan bir şey. Bunun tarifi yok. Ancak ölüm acısı şu an bundan daha kötü olabilir benim için. Ondan da Allah korusun zaten.

   Öyle çok, öyle çok sevdim ki onu. Evet hatalarım çok. Hatalarım dolu. Ama her insanı değiştiren bir dönüm noktası vardır ya, benimki de onu kaybetmek. Öyle değiştim ki ben bile tanıyamıyorum kendimi. Bütün o hatalardan belki de bir insanın alabileceği en büyük ve en etkili, en kalıcı dersleri aldım. Artık ne olursa olsun yapmam bir daha. Ama buna inanıyor mu? Hayır. Her şey için artık çok geç diyor. Beni sevmediğini söylüyor. Gözünde yerim çok değişmiş, artık daha zekiymiş, her şeyi görüyormuş... Düşündüğün gibi değilim diyorum bunu hiç sorgulamıyor, denemiyor ya da görmek istemiyor/görmeye çalışmıyor. İnanmıyor. Oysaki bir şans verse ben söylediğim her şeyi tek tek kanıtlayabilirim ona. Ne kadar sevdiğimi de, ne kadar değiştiğimi de, artık o hataları yapan kız olmadığımı da ya da düşündüğü gibi biri hiç olmadığımı da. Ne düşünüyor aslında tam olarak bilmiyorum ama hiç hoş olmadığını hissediyorum.

   İnsan hayattan ne ister? İyi bir iş, iyi bir eş, para, mutluluk vs. Ben ne istiyorum biliyor musunuz? Onun sevgisi. Tek düşündüğüm onun sevgisi. Tek istediğim onun sevgisi, onun benimle olması. Yanımda olması. Her gün, her gece nasıl dua ettiğimi bir görseniz siz bile üzülürsünüz halime. Bu kadar zayıfmışım demek ki ben. Bu kadar güçsüzmüşüm. Yakında üniversiteye başlıyorum ama zerre umurumda değil. Hiç değil.

   Biliyorum bana sorunlu,deli,takık diyeceksiniz belki de. Bu haldeyken doğru düzgün düşünemiyorum bile. O yüzden çok da haksız sayılmazsınız. Ama aşk acısından ölmek diye bir şey varsa bunu yapıyor olabilirim şu an. Sanki ölüyorum gibi bu his. Sanki ölüyorum gibi.

   Benimle görüşmek bile istemedi. Beni görmek istemedi resmen. Şu an tek ihtiyacım olan şey onun sarılışıyken, ancak onun kokusuyla huzur bulabilecekken istemedi beni görmeyi. Allahım diyorum başıma bir şey gelsin de yanımda olsun. Sarılsın bana. Sonra saçmaladığımı fark ediyorum. Annem üzülür bana bi şey olursa. Ama yine de sarılsın bana.

   Birine sarılıp doya doya ağlamaya ihtiyacım var. Aklımda bi kişi de var üstelik keşke o olsa bu kişi dediğim ama olması imkansız. Başka da kimse yok. Odada yalnızım kimse gelmiyor. İyi ki de gelmiyor. Umarım gelmemeye de devam ederler.

   Tarifi o kadar imkansız ki bu acının, nasıl bir şey olduğunu tabii ki bilmememe rağmen ölüyorum gibi sanki diyorum. Bu acı o kadar yoğun,çok,derin... O kadar kötü ki. Hayat enerjisi, neşesi kalmayan biri oldum. Tek yaptığı sürekli ağlamak olan birine döndüm. Bir insan ne kadar ağlayabilir ki? İşte ben bunun sınırlarını zorluyorum. Düşünün bir bütün gece uyumayıp ağlamış, sabah ağlamış, öğlen ağlamış, bu yazıyı yazarken hala ağlayan birinden bahsediyorum. Saatlerce arada miniminnacık molalar vererek dur durak bilmeden ağlamış ama hala bu acının zerresini bile içinden söküp atamamış birinden bahsediyorum.

   Diyorum ya, bu acının tarifi yok.

CEVİZLİ KADAYIF













cevizli kadayıf tarifi
Cevizli kadayıf tarifi çok ciddi bir tatlıdır.Ve cevizli kadayıf tarifi yapımı oldukça zordur.Cevizli kadayıf tarifi için sitemizden yararlanabilirsiniz.

MALZEMLER:

500gr tel kadayıf

3 su bardağı iri çekilmiş ceviz yada antepfıstığı

250 gr tereyağı (ben terem yağ)

ŞERBET İÇİN:

4 su bardağı tozşeker

6 su bardağı su

2 çay kaşığı limon suyu

ÜZERİ İÇİN:

1 çay bardağı ceviz ya da antepfıstığı

200 gr Kaymak




HAZIRLANMASI:

Su ve şekeri tencereye alıp koyulaşıncaya kadar pişirin. Limon suyunuda ekleyip ocaktan alın ve soğumaya bırakın.

Tereyağını eritin, kadayıfları geniş bir tepsinin içine alın ve elinizle didikleyerek parçalayın ve üzerine tereyağını gezdirin. Kadayıfın yağı iyice çekmesi için elinizle iyice ovun. Kadayfı ikiye bölün

30 - 40 cm lik alüminyum tepsiyi yağlayın (ben kendi fırın tepsime yaptım). Kadayıfın yarısını tepsinin alt kısmına elinizle bastırarak iyice sıkıştırın. Üzerine cevizi serpiştirin ve kalan kadayıfıda cevizlerin üzerine yayıp yine elinizle bastırarak iyice sıkıştırın. (Aslında bu aşamadada kadayıfın iyice sıkışması ve keserken dağılmaması için tepsiyi hazırladıktan sonra üzerine ağır bir tepsi daha koyup en az 1 saat beklemek gerekliki kadayıflar tam olarak birbirine tutunsun. Ama benim vaktim yoktu böyle yapamadım. O nedenle biraz dağıldı keserken ama yinede güzeldi.) 180 derecede ısıtılmış fırında üzeri nar gibi kızaran kadar pişirin.

Şerbeti fırından çıkan sıcak tatlının üzerine dökün. Tepsinin üzerini örtüp 1 saat bekletin. isteğe göre üzerini ceviz ya da kaymakla süsleyip servis yapın.

Friday, August 24, 2012

Saç aksesuarları




Hayallerinizdeki düğün için beklediğiniz gelinliği aldınız, ayakkabılarınızı seçtiniz saçlarınız çok güzel bir şekilde yaptırdınız. Gelin başınız için tek eksik saç aksesuarlarınız kaldı. Birçok gelinlik için aksesuar mükemmel bir parçasıdır.






Sizi tamamlayan saç aksesuarları hayallerinizdeki düğünü yaşatır.  Düğün için saçlarınızı tepeden toplatmış iseniz saçlarınıza yerleştirilen bir bant ile topuzunuza farklı bir görünüm vermiş olursunuz.






Eğer saçlarınız kısa ise renkli taşlarla süslenmiş olan tarak iyi bir fikir olacaktır. Eğer duvağınızın parlamasını istiyorsanız pırıltılı bir taş ile duvağınızı tutturabilirsiniz. Saçlarınız uzun ise bukle yaptırabilirsiniz.






Buklelerinizin arasından görünecek süslü bir taç takabilirsiniz.  Süslü bir taç ile farklılıklar yaratabilirsiniz. En az yıldız kadar çekici olabilirsiniz. Eğer saçlarınızın hepsini toplamak istemiyorsanız dağınık topuz yaptırarak aralarına inci taşlar ile süsleme yapabilirsiniz.






Gelinlik, saç ya da düğün aksesuarlarınızı seçerken dikkatli olun. Aldığınız aksesuarların çok gösterişli olmasına gerek duymayın. Kristal aksesuarlar tek başlarına çok şık durmaktadırlar. İnciler ise sizi çok zarif göstereceklerdir, bütün gelinlik modellerine zarafet katarlar.






Gelinlik üzerine yapılan taşlar dikkat çekecek bit etki bırakır. Hanım hanımcık görünmek istiyorsanız çiçekler ile tasarlanmış bir gelinlik modelleri tercih edebilirsiniz.






Gelin saçları için kullanacağınız bütün saç aksesuarlarının sizi sıkmayacak şekilde kendinizi rahat hissedebileceğiniz şeklide tercih edip takmalısınız. Başınızı sıkan bir taç ya da aksesuarlar sizin başınızı bütün gece ağrıtabilir.






Ya da saçlarınıza düzgün oturtmalısınız siz oynarken başınızdan düşmemesi için dikkat etmelisiniz. Aksesuarların taçların sizin başınızda nasıl duracağını önceden prova yaparlar karar verin.






Saçlarınıza takacağınız o tokalar taçlar gelinliğinize gerçek bir pırıltı katacaktır. Saçlarınıza takacağınız aksesuarlar illa ön tarafa takmanıza gerek kalmayacaktır.






 Saçlarınızın ardasına takarak güzel bir görünüm saylayabilirsiniz. Düğününüzde duvak takmanıza gerek kalmayacaktır bu aksesuarları takınca.

Gelen Arama terimleri:

A harfi ile başlayan kız isimleri

A harfi ile başlayan kız isimleri

Açelya: Fundagiller familyasından, kokusuz ama güzel renkli bir çiçek.

Adalet: Hak ve hukuka uygunluk, hakkı gözetmek

Adile: Adaletli olan, doğruluktan ayrılmayan.

Afet: İnsanlığın önleyemediği büyük doğal felaket

Afife: Namuslu, iffetli, temiz ve dürüst

Afitap: Güneş / Çok güzel

Afşar: Atak, uyumlu, Oğuz boylarından birinin adı (Avşar)

Ahsen: En güzel, çok güzel

Ahu: Ceylan / Maral

Ajda: Üzeri çentik çentik, diş diş olan şey

Akgül: Beyaz gül, gül gibi

Akgün: Aydınlık gün

Alev: Ateşin çıkardığı

Alçin: Kırmızı renkli küçük bir kuş türü

Aliye: Yüce, yüksek

Altın (Altun) : Değerli bir metal (paslanmayan, en iyi iletken)

Altan: Kızıl şafak

Arzu: İstek, özlem eğilim

Asiye: Acılı kadın / Direk

Aslı: Kerem ile Aslı hikâyesindeki sevgili

Aslıhan: Kökeni soylu, han soyundan

Asude: Sessiz, sakin, dinlendirici

Asuman: Gök, gökkubbe, sema

Asya: Yeryüzü'nün anakaralarından (kıta) birinin adı

Aşkın: Aşmış, ileri, üstün / Senin aşkın

Atıfet: Allah'ın lütfu

Aybüke: Eski Türk kadın isimlerinden

Aycan: İçi aydınlık

Ayça: Hilâl, ayın ilk günlerindeki hali

Ayçin: Ayçın, ay gibi, aya benzer

Aydan: Aya benzer, ay gibi

Ayfer: Ay ışığı

Aygen: Gönül dostu

Aygül: Ay gibi güzel ve parlak renkli

Ayla: Kadın, eş, zevce / Ay'ın çevresindeki ışıklı daire

Aylin: Ay'ın çevresinde görülen ışıklı daire

Aynur: Ay gibi ışıklı

Aysel: Ay gibi parlak ve güzel

Aysu: Ay gibi berrak su

Aysun: Ay gibi güzel ve parlaksın

Ayşe: Yaşam, dirlik

Ayşegül: Güleç, güler yüzlü

Ayşem: Ayşe + m (benim Ayşem)

Ayşen: Ay gibi neşeli, parlak ve aydınlık

Ayşin: Ay gibi, aya benzeyen

Aytaç: Ay gibi taçlı

Ayten: Ay gibi beyaz tenli

Azime: Azmeden, yapmak için kesin kararlı / İri, kemikli yapılı

Azize: Onur sahibi, yüce, ermiş

Azra: Bakire, el değmemiş

Ateş: Yanıcı maddelerin yanmasıyla ısı ve ışığın ortaya çıkması

Ayşan: Şanı ay gibi parlak olan

Andaç: Bir kimseyi hatırlamak için saklanan şey, hatıra

Alara: Al + ara. Al=Kırmızı, ara=bezeyen, süsleyen, kırmızı süs anlamında bir tamlama

Alarcın: Güzelliğini ateşin kırmızılığından alan

Asena: Türk Mitolojisi'nde Ergenekon Destanı'nda adı geçen dişi kurt

Aybel: Ay gibi dikkat çeken, aya benzeyen güzelliğiyle farkedilen, seçilen

Asrın: Çağdaş, bu çağa ait olan, çağa uygun olan

Aleyna: Esenlik ve güzelliklere sahip, esenlik içinde olan

Aytül: Tül gibi şeffaf ve ince ay ışığı gibi parlak

Ayfer: Ay ışığı

Aleyna: Allah'ın iyi kullarından olanlar

Wednesday, August 22, 2012

12.08.2012 Tarihli Mutluluk-Mutsuzluk Listem

Uzun zamandır evde oturarak geçirdiğim tek gün olan bugün, bir manik depresif edasıyla ufacık şeylere çok sevinip, ufacık şeylere çok üzülmekteyim. Hatta sonra, sevindiğim şeylerin ne kadar ufak olduğuna bakıp üzülmekte, üzüldüğüm şeylerin ne kadar önemsiz olduğuna bakıp sevinmekteyim. Günün -uyanık olduğum saatler bakımından- daha yarısını bile tamamlamamışken mutluluk-mutsuzluk listem şu şekilde:

Mutlu Liste

-Sabah rüzgarla fıtı fıtı hareket eden saçımın yüzümü gıdıklaması nedeniyle uyanmak

-Kahve ve ekmek stoğumun olması nedeniyle kahvaltı yapmak için dışarı çıkmak zorunda kalmamak

-Günlerdir PDF formatında okuduğum kitabımın aslında kitaplığımda olduğunu fark etmek

-Abimle uzun ve yakınlaştırıcı bir konuşma yapmak

-Abimin istediği ve Adana'da bulamadığı kitabın kitaplığımda olduğunu fark etmek

-Abimin istediği kitapları ve anneme seçtiğim Attila İlhan kitabını idefix'te bulmak, sipariş vermek

-Balkon yıkamak, çocukluğumu hatırlamak

-Balkona mis gibi kokulu çamaşır sermek

-İkea'dan aldığım minik bir hamster boyutundaki peluş fareyi yıkarken sevimliliği yüzünden gülme krizine girmek

-Camın önünde kitap okuyayım derken yağmura direnip sırtımın sırıl sıklam olması, sonbaharın yaklaşmasına sevinmek

-Abime ufak bi tatil için sponsor olabilmek (Küçük kardeş kıyağı)

Mutsuz Liste

-Uyandığımda dün bende kalan misafirimin gitmiş olduğunu fark etmek -hem de uyandırmaya kıyamadım notu bile bırakmaksızın!-

-Kahvaltı yapmak için dışarı çıkacak kimsemin olmaması

-Son zamanlarımda kitaplığımda olan kitaplardan dahi habersiz olacak kadar yoğun olmak

-Adana'yı ve ailemi ne kadar özlediğimi fark etmek, bir kere daha yalnız hissetmek

-Son zamanlarda kitaplığımda olan kitaplardan dahi habersiz olacak kadar yoğun olmak Vol. 2

-Aldığım hediyeleri elimle teslim edemeyecek kadar Adana'dan uzak olmak (Aile özlemi Vol. 2)

-Balkon yıkarken annemi-babamı özlemek (Aile özlemi Vol. 3)

-Balkona serdiğim çamaşırların yağmurda ıslanması

-Taa İstanbul'dan Fethiye'ye, Fethiye'den de İstanbul'a taşıdığım french pressimi kırmak (hala çok üzülüyorum)

-Daha yeni silinmiş camlarımın yağmurla tekrar kirlenmesi (Bir ev kadınının çilesi)

Günün daha yarısında olmam dolayısıyla listeyi akşam tekrar güncelleyebilirim. Yine de şöyle bir bakınca, hiç de mutsuz olmadığımı görüyorum, daha da mutlu oluyorum.

Bu da John Amca'dan hayat dersi.







Tuesday, August 21, 2012

Al Santos: In Casual Wear

Name: Al Santos -Country: America -He is of Portuguese descent. -Actor, Model, Soapstar




-Photo Credit: All photos are copyright to its rightful owners.

Monday, August 20, 2012

Sarı Yıldız - Sarı Civcivim Benim (2012)



Sarı Yıldız Al Yarim Buda Sana

Sarı Yıldız Ankaranın Bağları

Sarı Yıldız Kızım Seni

Sarı Yıldız Sarı Civcivim Benim

Sarı Yıldız Sarı Taksi

Sarı Yıldız Mendil Verem mi

Sarı Yıldız Yalelli

Sarı Yıldız Niye Sevdalım

Sarı Yıldız Ben Kime İnanayım

Sarı Yıldız İçeceyim Sabahlara

Sarı Yıldız Bilemedim Ben

Sarı Yıldız Dilara

Sarı Yıldız Çek Deveci

Sarı Yıldız Karaçalı

Sarı Yıldız Atım Arap

Sarı Yıldız Yıldız

Sarı Yıldız Muhabbet Bağı

Monday, August 13, 2012

Bayan Tulum Modelleri ›› Demet Gelinlik ve Moda



AnaSayfa > Elbise - Etek Modelleri > Bayan Tulum Modelleri








Bayan Tulum Modelleri




Tulum Modası renkli desenli ve bir o kadarda göz alıcı tasarımlarıyla biz bayanların ilk tercihleri arasında yer alıyor.Günlük hayatımızda sıklıkla tercih ettiğimiz tulumlar hem rahat hareket etmemizi hemde şık görünmemizi sağlıyor.Mevsim çiçekleriyle dizayn edilmiş modelleri özellikle daha dikkat çekiyor,Tulumlar her bedene her yaşa hitap etmesi ve ürün yelpazesindeki sınırsız seçme hakkıyla,








giysi dolabımızda birden fazla ürünle her zaman yer almalı.Uzun modellerindeki bol görünüşü ile bazı bayanlar tarafından beğenilmeyen ancak kısa tulum modelleri moda trendine uygun olarak piyasaya çıktığı günden itibaren bu anlayışta olan bayanlarında yavaş yavaş tulumları tercih ettiğini ben kendi çevremde görüyorum.Rahatlığına ve şıklığına özen gösterenler için seçtiğim örnekler galeride göz atmanızı öneririm yorumlarınızı bekliyorum..






Bir önceki Büyük Beden Abiye Modelleri başlıklı yazımızda büyük beden abiye modelleri, büyük beden bayan giyim ve büyük beden elbise modelleri hakkında resimler ve bilgilere yer verilmektedir.



Tags: moda kıyafetler, moda stilleri, moda tasarımlar, moda trendi, moda trendler, moda trendleri 2012, siyah elbise modelleri, siyah elbiseler, siyah pantalon, son moda trendleri, son trend modeller, tulum modası, tulum modelleri, tulumlar

2012 - 2013 Askılı Elbise Modelleri

Site: Aybayıldım.Com

Ürün Detayı: boyundan askılı, uzun, dekolteli penye elbise modeli..

Fiyat: 115 TL

Kargo: Ücretsiz

Güvenlik: 128 bit SSL

Ödeme: Kredi kartı - Paypal - Havele / EFT

İade: 7 gün içinde iade hakkı

Ne zaman Gelir ? Aras kargo ile aynı gün kargoya teslim 2 ila 3 gün içinde kapınızda




































online satın al






































ürünü incele






































online satın al

Friday, August 10, 2012

Bayan Atlet Modelleri ›› Demet Gelinlik ve Moda



AnaSayfa > Elbise - Etek Modelleri > Bayan Kolsuz Tişört Modelleri











Bayan Atlet Modelleri ,






Bu yazın oldukça sıcak geçeceğini daha önceden biliyorduk,buna göre sıcak yaz günlerinde üstümüze günlük yaşantımızda giyebileceğimiz en uygun olarak başta kolsuz tişörtler ve kolsuz atlet modelleri geliyor.Tasarımcılar bu ihtiyaca tam anlamıyla karşılık vermek için ellerinden geleni yapıyorlar.Kolsuz elbiseler,kolsuz tişörtler ve kolsuz atlet modellerini biz hanımların beğenisine sunarken her zevke uygun tasarımlar ile karşımıza çıkıyorlar.Değişik renk ve desende oluşturulan modeller hem sıcak yaz aylarında bizleri serin tutuyor hemde şıklığımızdan ve güzelliğimizden ödün vermememizi sağlıyor.Bunlara örnek olarak aşağıdaki galeriye isterseniz bir göz atın yorumlarınızı bekliyorum.






Bir önceki Topuklu Ayakkabı Modelleri Kırmızı başlıklı yazımızda 2012 abiye ayakkabılar, 2012 ayakkabı modası ve 2012 ayakkabı modelleri hakkında resimler ve bilgilere yer verilmektedir.



Tags: 2012 yaz modası, 2012 yaz trendleri, 2012 yazlık elbiseler, bayan giyim, bayan giyim modası, bayan giyim modelleri, bayan kıyafetleri, güzellik ve moda, moda elbise, moda elbiseler, moda kıyafetler, moda trendleri

Aslan Facebook Kapaklar 1















































Aslan Facebook Kapaklar 1

Aslan Kral Facebook Kapaklar, Covers Lion King Facebook

Aslan, Kral, Facebook, Kapaklar,Covers, Lion, King, Facebook





Aslan Facebook Kapaklar 1

Thursday, August 9, 2012

Üç D Face Kapaklar 3







































Üç D Face Kapaklar 3

Üç D Facebook Kapaklar, Covers the three D Facebook

Üç D, Facebook, Kapaklar,Covers, the three D, Facebook